fbpx

ALGORITAM SPAVANJA

Igor Rakić, osnivač Škole intelektualnih veština i Mangrowe Zajednice – otvara novi program o uticaju spavanja na kognitivne sposobnosti.
Kurs je online i odvija se u 5 termina između kojih se nalaze konsultacije i ispunjavanje akcionih planova za učesnike.

Zasnovan na najnovijim istraživanjima sprovedenim u nekoliko univerzitetskih i istraživačkih centara, ovo je prvi program na tu temu koji šira publika može da pogleda.
Ne počiva na idejama i pretpostavkama nego na naučno potvrđenim saznanjima iz oblasti neuronauke – koje važe za naučne istine, funkcionišu i proverljive su.

Obuhvata teme o posledicama lošeg kvaliteta sna poput pada fokusa, pamćenja, promenljivih emocionalnih stanja, anksioznosti, zamora i stalne pospanosti. Osim toga, pokriva razjašnjenje strukture idealnog spavanja kao i alate za njegovu optimizaciju.

Generalna ideja kursa je kako da pomoću određenih strategija, unosa hrane i suplemenata – ojačamo fokus, podignemo stepen budnosti i kognitivnih sposobnosti u celosti.

Sve ovo se dešava u vreme kada vama odgovara jednom nedeljno – i dostupno je na bilo kom uređaju – zauvek. Takođe, ulaskom u program postajete deo zajednice od oko 4000 ljudi koji aktivno rade na razvoju kognitivnih sposobnosti.

Kurs je dostupan od 21.05.2022.

Ovde možete da se prijavite.